У мене сьогодні дуже смачна рибка.
У складі маринаду є соєвий соус, тому блюдо солити не потрібно.
Якщо ви не прихильники майонезу, просто не додавайте його.
Ингредиенты
- скумбрія середнього розміру 2 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- соєвий соус 3 ст. л.
- гірчиця 2 ст. л.
- майонез 2 ст. л.
Скумбрію вимийте, очистіть від нутрощів,
поріжте на порційні шматки ( обробляти і різати рибу буде легше, якщо не розморожувати її до кінця).
Цибулину очистіть, наріжте півкільцями.
Перемішайте гірчицю, майонез і соєвий соус.
Покладіть рибу в форму ( вистелити її фольгою),
додайте цибулю, полити підготовленим гірчичним соусом. Залишіть маринуватися на 20-30 хвилин.
Розігрійте духовку до 170 градусів і запікайти скумбрію 20-30 хвилин. Для утворення красивою скоринки періодично під час приготування поливайте рибу соусом.
Комментарии
следить за комментариямиДуже гарна рибка. Обожнюю скумбрію в усіх варіантах.
Світлана, дякую! Теж люблю дуже цю рибку)))
Обов'язково буду готувати! Дуже подобаються твої рецепти скумбрії!
Дякую,Женя
А скумбрія заморожена була?
Заморожена
Дуже смачна, рекомендую.
Дякую,Валентина На здоров"я!
Обожаю скумбрию!
Я також