Запечені овочі - ідеальне блюдо для пікніка або на святковий стіл.
Овочі в духовці самі по собі смачні, але з маринадом вони виходять надзвичайно смачні.
Ингредиенты
- болгарський перець 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- часник(зубці) 3 шт.
- оцет 9% 1 ст. л.
- соєвий соус 2 ст. л.
- Кабачок 1 шт.
- олія 4 ст. л.
- Баклажан 1 шт.
Всі підготовлені овочі ретельно миємо і очищаємо, а потім нарізаємо великими шматочками.
Часник очищаємо і подрібнюємо в миску. Туди ж додаємо олію, оцет і соєвий соус. Все ретельно перемішуємо.
Овочі заливаємо маринадом і добре перемішуємо руками, намагаючись трохи вдавлювати маринад в овочі.
Миску накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою і залишаємо овочі маринуватися на 1 годину.
Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо на нього мариновані овочі.
Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися заготовку на 20-30 хвилин.
Готові овочі дістаємо з духовки, перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.Смачного!
Комментарии
следить за комментариями