Напій з гарбуза, м'ятою та молоком - це корисно і дуже смачно.
Ингредиенты
- гарбуз 400 г
- мята сушена 4 г
- цукор 1 ч.л.
- молоко 200 мл
Гарбуз нарізаємо великими кусочками, додаємо м'яту та відварюємо біля 20 хвилин.
Потім викладаємо його на сито, щоб стекла вода.
Коли гарбуз трошки охолоне збиваємо блендером до однорідної маси, додаємо цукор. Потім додаємо молоко і знов збиваємо добре.
Наливаємо у склянки. Подаємо напій охолодженим. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКолись була вимушена їсти через трубочку... то готувала собі таку кашку-малашку
такий напій поживний, можна ,наприклад ним поснідати
Це щось новеньке для мене, напій із гарбуза
Дівчатка притримайте нові рецепти з гарбуза до конкурсу, по секрету кажу, скоро старт
я запізно прочитала твоє повідомлення....сорі
)))! Ну значит с него и начнем стартовый отчет )) в нашем новом конкурсе от "Братства тыквы", а вот условия чуток позднее, очень спать хочется !
Солодких снів,Ксюша!
дякую !
Погляньте, дівчата, як я прикрасила фото сторінку "Про нас" ! http://www.chef.com.ua/page/about/
Знайшла у фото-архівах і сама собі зраділа, скільки всього за 7 років у нас на сайті і в житті було !
Гадаю для новачків, та й для себе треба написати про всі наші круті моменти , бо з часом все минає, а так хочеться запам'ятати найкращі спалахи життя
Дуже гарно, мені як новачку, було цікаво переглянути найкращі моменти сайту
я вже теж свій опублікувала, але нічого, постараюся щось новеньке приготувати, бо гарбуз я люблю
гарбуз з м'ятою не пробувала, виправлюсь)))
як для мене, з м'ятою для любителя, мені подобається, в чоловіка печія від неї, хоча він і гарбуз не полюбляє, а я його великий любитель,можу так просто сирий їсти