Пампушки гарбузові

Автор: richinna 27 Июня 2017
Пампушки гарбузові
Неймовірно пухкі, запашні і сонячні  пампушки з гарбузом і кукурудзяною присипкою до перших страв або замість хліба.

Потрібно:

  • Гарбузове пюре 1/2 скл.
  • Олія 1/2 скл.
  • Дріжджі живі 20 г
  • Вода тепла 50 мл
  • Сіль 1 ч.л.
  • Цукор 3 ч.л.
  • Кисле молоко (кефір) 200 мл
  • Борошно 4-5 скл.
  • Кукурудзяна манка 2-3 ст. л.
Дріжджі розвести в теплій воді. 
Гарбузове пюре викласти в склянку, долити олією.
У відрі хлібопічки на програмі "дріжджове тісто" змішати все крім борошна. 
Через 5 хвилин додати борошно і замісити м'яке тісто.
Коли тісто підійде, обім'яти його і викласти на стільницю присипану кукурудзяною манкою.
Розділити тісто на 12 частин.
Сформувати кульки та обмакнути в кукурудзяній манці. 
Скласти всі в антипригарну форму. 
В розігріту і вимкнену духовку поставити пампушки на 10-15 хвилин, щоб підійшли.
Не виймаючи пампушки увімкнути духовку на 180 град. нижній нагрів та випікати 20 хвилин. 
Та ще 15-20 хвилин на нижньому та верхньому нагріві.
Готові пампушки потрібно буде дістати з духовки та розламати їх по лінії розламу. 

А тим часом, поки печуться пампушки, приготуйте горіхово-імбирну заливку.

30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 27 Июня 2017
# 0

Обожаю гарбузову выпечку! Твоё солнечное тесто навсегда поселилось в моём доме! Фотка с разделенным тестом вообще забита в конспект — так просто и легко...ну, конечно после того, как ты показала. После твоей фокаччи наварила и наморозила гарбузового пюре на лето, до нового урожая.

А заливку я пропустила? 

richinna 27 Июня 2017
# 0

Я тепер теж додаю гарбуз де треба і не треба в тісто,нам дуже подобається

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014