В знак подяки за подарунки від ШефПовара моя донька власноруч (під моїм керівництвом))) приготувала смачнючі і не прості ліниві вареники, а гомбовці з гарбузовим "ананасом" всередині, і заливкою з маком, запечені в духовці. Дуже смачна і ароматна, тануча у роті страва.
Потрібно:
- Кисломолочний сир (творог) 500 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Цукор 1 ст. л.
- Манна крупа 2 ст.л. без верху
- Цукор ванільний 1 ч.л.
- Гарбуз по-естонськи 12 кубиків
Гарбуз по-естонськи відкинути на сито,щоб стік маринад. Такий гарбуз можна замінити на зварений у сиропі з лимоним соком порізаний гарбуз.
Остальні інгредієнти добре вимішати для сирного тіста, як на ліниві вареники.
Руки припудрити борошном. Столову ложку з верхом сирного тіста розплющити на долоні викласти гарбуз та сформувати кульки.
У підсолений окріп занурити сирні гомбовці.
Варити 2-3 хвилини,як тільки гомбовці почнуть вспливати,їх потрібно витягнути ситичком.
А тим часом приготувати заливку.
Для заливки:
- Сметана 4 ст. л.
- Мак 4 ст. л.
- Цукор 3 ст. л.
Для заливки все добре вимішати.
Форму для запікання змастити вершковим маслом.
Викласти варені гомбовці з гарбузом в форму.
В нас форма діаметром 20 см,в яку вмістилося 12 гомбовців.
Залити гомбовці заливкою зі сметаною та маком.
Запікати гомбовці з гарбузом під заливкою в духовці 20 хвилин з верхнім та нижнім нагрівом при темпер. 230 град.
Ось такі у нас смачні та соковиті гомбовці з гарбузом від Анюти.
Дуже смачні гомбовці,пригощайтесь та ДЯКУЄМО ШЕФ ПОВАРУ за натхнення!!!
P.S. Особливо велика подяка від мене,бо у нас, в той самий день, ще був суп на обід від Анюти))), і цукати з гарбуза вичитала в журналі,на слідуючі вихідні хоче приготувати))) Короче,журнали з рецептами теж оселилися в дитячій, а я залишилася без подарунків)))
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯка смакотаДоця молодчинка
Так це дуже смачно! Дякую
Для доці !
І Для Мами:
Дуже вас люблю
І ми Вас любимо і скучили вже за Вами
Анютке — респект! Какая умничка! Ще одна кукінг-повітруля росте Іннуш, журнали — це тільки початок, наступна — кухня, і не втовпишся. До речі, Анютке вже потрібен свій власний акаунт.
рановато еще, пусть сначала рецепты осилит,а потом фото, а то еще искупает мою мыльницу в борще,я тогда без работы останусь
Это да, для меня фоткать в процессе — самое сложное. Так, а ты на что? Стой рядом со своей мыльницей и делай фотосессию! Я тоже хочу повторить Анюткины гомбовцы, но только в субботу, наверно (творог "приезжает" в пятницу). До субботы есть время намариновать гарбузов. А цукаты из них вообще обалденные: и вкусные, и красивые! Я из них даже конфеты делала — гарбузы в шоколаде! Так что Анютке удачи!
Так,Дорогая! редакция столько всего выготавливаешь в своем Конотопе... где рецепты? Где? Где гарбуз в шоколаде,конкурс идет!
Да, ладно, там и выкладывать нечего — берешь кубик гарбуза и макаешь в растопленный шоколад. Ну, бананы ещё так делают. Типа фондю, но высохшее! Вкусно было! Ох, Иннуш, шо я там выготавляю, я ж пока все твои рецепты отработаю... вчителька, ты моя дорогая А теперь ещё и Анюткины, не могу — гомбовцы покоя не дают, так хочется! Но обещаю исправится!
Давай,давай не ленись! мне тоже иногда хочется по чьим-то рецептам готовить, а так как у нас с тобой вкусы сходятся,за тобой тоже готова повторять
Все! С Аней договорилась,ждем когда ты выставишь рецепт цукатов из тыквы, и второй рецепт цукатов в шоколаде,тогда и будем делать так что,поспеши Дорогая, пока у Ани настрой не пропал
Да я цукаты варю по принципу — мах результат с минимальными затратами. Может, Анюта лучше что-то нашла.
Случайно нашла в шкафу пакетик с http://www.chef.com.ua/recepty/dessert/cukaty-1502.html#.V-KtlvmLSM8. Они, конечно, высохли, и я уже хотела их смолоть, но не успела — мне только одна корочка досталась!
Чудові гомбовці. Треба і собі спробувати у такій заливці приготувати.
Ще дуже смачно! Я дивлюсь на фото і ще би їла і їлаприйдеться знову повторить
і дуже ніжні завдяки манці, борошно не додавай ні в якому разі!
вкуснатище! Обожаю этот рецепт