Мариновані патисони з хроном

Автор: Oksana_sadova 12 Августа 2018
Мариновані патисони з хроном
Рецепт від Вікторії Попін. Сьогодні відкрила на пробу одну баночку, з"їли за лічені хвилини, дуже смачно.

Ингредиенты

  • малі патисони 1 кг.
  • середні корінці хрону 2 шт.
  • велика морква 1 шт.
  • В кожну банку:
  • зернята гірчиці 1/2 ч.л.
  • горошина духмяного перцю
  • горошини чорного перцю 3-5 шт.
  • Маринад:
  • вода 500 мл.
  • оцет 9% 125 мл.
  • сіль 1/2 ст. л.
  • цукор 1.5 ст.л.
Хрін почистити та нарізати крупними смужками.Моркву почистити та нарізати кружечками.  В стерилізовані банки розкласти спеції,
моркву та хрін.
Потім в банки  розкласти патисони, малі патисони залишити цілими, більші розрізати навпіл або на четвертини. В залежності від розміру.
 Усі інгредієнти для маринаду помістити в каструлю й довести до кипіння. Обережно залити патисони гарячим маринадом. Закрити банки стерилізованими кришками.

Пастеризувати 10 хвилин для банок 0,5л і 15 хв для банок 1 л, з моменту закипання води. Банки акуратно дістати, витерти насухо і перевернути догори дном. Накрити ковдрою чи покривалом і залишити так до охолодження.

Патисони будуть готові через 1-2 тижні.

Смачного!
15

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 12 Августа 2018
# 0

Оксана, мабуть і кабачки так можна закрити, бо патисонів у мене немає.

Oksana_sadova 13 Августа 2018
# 0

Світлана, можна кабачки і огірки)теж буде смачно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014