Ингредиенты
- вода 200 мл.
- кислота лимонна 0.25 ч.л.
- мускатний горіх 0.25 ч.л.
- горіхи грецькі 50 г.
- цукор 500 г.
- гарбуз 500 г.
Гарбуз чистимо та нарізаємо невеликими кубиками.
Для приготування сиропу з"єднуємо цукор та воду.
Доводимо до кипіння та проварюємо 2 хвилини.
Додаємо туди гарбуз, знімаємо з вогню і залишаємо на 12 годин. Через 12 годин знов доводимо до кипіння та виключаємо вогонь. Знов залишаємо на 12 годин. Так повторюємо ще 2 рази.
В кінці додаємо горіхи, лимонну кислоту та мускатний горіх.
Доводимо до кипіння і проварюємо 5 хвилин.
Для зберігання розфасувати у сухі стерилізовані банки. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиО, це — майже мої цукати (Іннушику, не кидай в мене тапками — мені дуже соромно
) Мабуть гарбуз тут виходить дуже схожий на цукати
! Дуже смачно до кави-чаю та для тістечок та тортів
!
Чесно, я навіть не думала, що вийде така смакота, дуже сподобалося поєднання горіхів та гарбуза. Дійсно щось подібне до цукатів![](/img/smiles/icecream.gif)
Смачно!![](/img/smiles/girl_angel.gif)
Це дуже смачно, я сьогодні баночку завезла до батьків, їм теж дуже засмакувало![](/img/smiles/girl_dance.gif)
Баночка такого варенья зимой как находка будет!![](/img/smiles/girl_claping.gif)
Прийдеться на зиму робити ще порцію,бо з цієї не залишилося нічого![](/img/smiles/girl_blush.gif)
Яке чудове варення))) шкода що у мене з волоськими горішками не склалось (у батьків зрізали горіх, ще минулого року....)
Катя, спробуй без горіхів, вийде також дуже смачно! Особливо гарбуз, він як цукерки виходить
!
Звичайно його можна і без горіхів робити, там гарбуз дуже смачний виходить![](/img/smiles/girl_dance.gif)
але я так люблю всівлякі горішки![](/img/smiles/girl_angel.gif)
горішки це смачно![](/img/smiles/girl_wink.gif)
Дякую,Катя![](/img/smiles/give_rose.gif)