Варення виходить густе, ароматне. Автор рецепту
Nika_G.
Ингредиенты
- яблука 1 кг.
- цукор 300 г.
- сік лимона 1-2 ст. л.
- кориця 1/2 ч.л.
Очистіть з помитих яблук шкірку, складіть її в каструлю, налийте 1 склянку води і проваріть 10-15 хвилин.
Тим часом очистіть яблука від серцевини і наріжте їх довільно на шматочки.
Покладіть яблука в чашу мультиварки, збризніть їх соком лимона, налийте 1 склянку водички в якій варилися яблучні шкірки і насипте цукор.
Нічого не перемішуємо. Закриваємо кришку і тушкуємо до повної м'якості яблук. В мультиварці включаємо режим "Тушение".
Коли яблука стануть м'якими акуратно їх перемішуємо.
Тепер додаємо корицю.
Залишається уварити наше варення до потрібної густоти. Для цього в мультиварці ставимо режим "Випічка".
Варення готово. Перекладіть його в стерильні баночки і щільно закрийте.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями