Буріто - мексиканське страва, що складається з тортильї-кукурудзяний коржик в який загорають різноманітну начинку. Наприклад: рубане м'ясо, кукурудзу, боби, рис, помідори, овочі,
соус сальса,авокадо або сир.
Потрібно на 4 буріто:
- Цибуля 1 шт.
- М'ясний (яловичий) фарш 250 г
- Сіль,перець за смаком
- Червона квасоля(варена) 3-4 ст. л.
- Кукурудза консервована 3-4 ст. л.
- Овочі (капуста,огірки,помідори і т.д.) за смаком
- Сир 4 ст. л.
- Соус сальса за смаком
- Тортилья або лаваш 4 шт.
- Олія 2 ст. л.
Цибулю порізати та підсмажити на олії, додати до цибулі фарш, посолити та поперчити.
Смажити фарш постійно помішуючи і розбиваючи грудки.
Додати до смаженого фаршу варену червону (білу) квасолю.
Консервовану цукрову кукурудзу.
Перемішати м'ясний фарш разом з квасолею та кукурудзою,через хвилину вимкнути вогонь.
Нашинкувати капусту.
Овочі можна не додавати.
Викласти на лаваш,тортильї в нас не продаються, але обіцяю в інший раз приготувати власноруч)))
Викласти 1/4 м'ясної начинки з квасолею та кукурудзою.
Притрусити натертим сиром.
Загорнути в лаваш. Мені подобається, ще додатково прогріти буріто на грилі.
Гостра,смачна та ситна мексиканська страва буріто.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯка смакота
Смачно і гостро