Када - це солодкі грузинські булочки, які готують з пісочного, або дріжджевого тіста з вершково-масляною начинкою, до якої додають родзинки і горіхи.
Када - це солодкі грузинські булочки, які готують з пісочного, або дріжджевого тіста з вершково-масляною начинкою, до якої додають родзинки і горіхи.
Інгридієнти:
Приготування: До води додати борошно (залишити склянку для начинки) вимішати |
Додати половину цукру (75 г.), щіпку солі і 125 г розтопленого масла |
Замісити тісто. Залишити на 1 годину. |
Начинка: 1ст. борошна прогріти на сухій, гарячій сковорідці, 2-3 хв. Додати решту (125 г.) розтопленого масла і цукор (75 г.) Перемішувати 10хв. |
Додати родзинки |
Зформувати кульки з тіста |
В кожну викласти начинку |
Пиріжки змастити сметаною з жовтком, посипати кунжутом, насінням льону. Випікати 20-25 хв. при 180 градусах. |
Смачного. |
Комментарии
следить за комментариямия бы хотела увидеть в разрезе
На жаль, я не зробила фото
очень аппетитные
Дякі