Є два рецепти кави по-французьки. Один з них із молоком і вершками, а другий з щіпкою солі і коньяком.
Сіль додає цьому напою більшої насиченості і аромату.
Є два рецепти кави по-французьки. Один з них із молоком і вершками, а другий з щіпкою солі і коньяком.
Сіль додає цьому напою більшої насиченості і аромату.
Продукти для приготування:
|
Приготування: Заварюємо в турці каву |
Додаємо щіпку солі |
Окремо подаємо коньяк (бажано французький) і цукор. Кількість, яких додаємо за бажанням |
Смачного! |
Комментарии
следить за комментариямидеколи люблю каву з лимоном,з сіллю ще не пила..
Солі не чути, просто кава ароматніша.
А я з лимоном не пила, спробую
ну да,сіль цеж природній підсилювач смаку!
и я с солью не пробовала
Дівчата, при бажанні приготуйте
а я всегда в натуральный кофе соль добавляю, совсем чуть-чуть
А я завтра покажу Вам как заваривается чай из пакетика... простите.... ну что это?))))
Це кава. Думаю, такий рецепт теж має право на існування, на сайті є ж розділ напої, де і рецепти приготування повинні бути, і не завжди супер заморочливі.
Дякую!!! Кава дуже сподобалась!!!
Я — заядлый кофеман! И не один раз убеждалась, что щепотка соли в чашечку натурального кофе делает вкус ярче и богаче!