Всім Вам добре відомі хачапурі по-аджарськи, а шніцель по-аджарськи своїм зовнішнім виглядом дуже схожий на хачапурі, також використовується сир і яйце в кінці приготування.
Всім Вам добре відомі хачапурі по-аджарськи, а шніцель по-аджарськи своїм зовнішнім виглядом дуже схожий на хачапурі, також використовується сир і яйце в кінці приготування.
Продукти:
Фарш воловий - 0,5 кг
цибуля - 1 шт.
булка (замочена в молоці) - 2 скибка
яйця курячі (1 яйце до фаршу) решта на верх шніцеля
сіль ТМ «Salute di Mare»
перець
хмелі-сунелі (за бажанням)
твердий сир - 150 г
зелень
Приготування: Фарш можна приготувати самостійно, для цього змолоти волове м'ясо. Разом з м'ясом мелемо цибулю |
Мелемо замочену в молоці булку, додаємо 1 яйце, перчимо додаємо сіль ТМ «Salute di Mare», за бажанням хмелі-сунелі. Добре все вимішуємо |
Формуємо з фаршу шніцелі (в формі човників). Запікаємо 20 хв. при 180 градусах |
Дістаємо з духовки, посипаємо потертим сиром і збиваємо 1 сире яйце. (я зробила не дуже великі шніцелі, тому ціле куряче яйце, це трохи за багато) Тому робіть, або великі шніцелі, або зверху збивайте перепелині яйця. Запекти ще 15хв. |
Подавати шніцелі посипані зеленню. |
Комментарии
следить за комментариямиЭто скорее бифштекс, чем шницель... и конечно же это вкусно!
Згідна, просто назви не змінювала, так як це не я придумала його
Очень аппетитно и вкусно!
Дякую, Анжела