Приготування:
1. Картоплю і цибулю очистити й натерти на дрібній тертці. Додати 2 яйця, сіль, перець, молоко і борошно, перемішати.
2. З підготовленої маси посмажити в сковорідці з розігрітою олією тонкі млинці.
3. Для начинки цибулю очистити, нарізати дрібно та обсмажити в олії. Гриби вимити, відварити протягом 10 хв, потім нарізати соломкою. З’єднати гриби та цибулю, додати сіль, перець, перемішати.
4. На кожен млинець викласти трохи начинки, загорнути рулетиком, обваляти у борошні, змочити у збитих яйцях та обсмажити з обох боків.
4. Готові деруни подавати з салатом із червонокачанної капусти, моркви та олії. Полити сметаною, прикрасити квіткою з моркви, кетчупом та зеленню петрушки.
Комментарии
следить за комментариями