Смажені баклажанові сендвічі з м'ясом та цікавим соусом.
Для сендвічів:
- Баклажан середній 2 шт.
- Фарш м'ясний 200 г
- Борошно 0,5 скл.
- Яйце куряче 2 шт.
- сіль,перець
Баклажани порізати на кружальця.
Залишити як різали,щоб брати по порядку,по два для сендвіча.
М'ясний фарш для баклажанових сендвічів посолити та поперчити.
Також можна до фаршу потерти твердий сир.
З фарша зробити шарик та розплескати його на баклажані,
накрити другим кружочком баклажану.
Обваляти баклажани з фаршем в борошні та обмакнути в збите яйце.
Смажити на олії з обох боків.
Викласти смажені баклажани на паперовий рушник,
щоб забрати зайвий жир.
Для сметанно-медового соусу:
- Сметана 150 г
- Гірчиця міцна 2 ч.л.
- соєвий соус 2 ст. л.
- кріп зелений 0,5 пуч
- мед 1 ч.л.
Сметану перемішати з гірчицею
та додати соєвий соус.
До соусу додати подрібнений зелений кріп.
Також додати мед та добре перемішати соус.
Регулюйте смак соусу по своєму смаку.
Подавати баклажанові сендвічі поливаючи
сметанно-медовим соусом.
Комментарии
следить за комментариямиУра!
Инна вернулась!!!
Баклажанов нет, есть кабачки! Как в том анекдоте: "Очень понравился ваш рецепт салата из авокадо, только мы заменили авокадо картошкой..."Соус — супер, уже делаю!
Инночка, ты обещала крем для торта
Скоро Новый Год
!
Помню...скоро будет...может даже сегодня
Остатками соуса поливаю гренки
Кабачки тоже неплохо, немного пресноваты, но с соусом супер!
Жалко, что по размеру, шо те баклажаны
Классные баклажанчики, будем в следующем сезоне пробовать
Вот с соусом поспорю, сметана — и соевый
Фарш смотрю сами крутили?? Взяла я себе в КК
Есть то как захотелось 
Сами,сами... я фарш редко покупаю,обычно сама кручу,вернее чаще начала сама крутить когда електро-мясорубка появилась
минута дела
. А соус сначала попробуй,зря наговариваешь
Не наговариваю, пока сомневаюсь! Отчет дам в письменной форме