Біф Веллінгтон (BEEF WELLINGTON)

Автор: ratatouille13 12 Июня 2017
Біф Веллінгтон (BEEF WELLINGTON)
Телячу вирізку солимо перчимо. Трохи масажуємо. Далі обсмажуємо на сковородці до скоринки зі всіх сторин.
Обсмажуємо в олії, вершковому маслі (1 ст ложка), 3 зубчика часника, розмарин, тім'ян. В процесі обсмажування поливаємо
соками з сковорідки. Забираємо зі сковорідки і зразу змащуємо гірчицею. Відкладаємо.
Нарізаємо шампіньйони. Перебиваємо їх в кухоному комбайні з 3 зубчиками часника до кашеподібної маси.
Далі гриби на сковорідку і випарюємо зайву вологу. Приправляємо. Нехай охолоне.
Розкладаємо харчову плівку, на яку викладаємо бекон (хамон, пармську шинку) з нахлистом.
На бекон зверху грибну масу. Розправляємо рівномірно.
Далі зверху вирізку та загортаємо як цукерку, як на відео. Ставимо в морозілку на 15 хв.
Трохи розкатуємо листкове куповане тісто. Викладаю нашу цукерку на тісто та огортаю тістом зі всіх сторін.
Знову в морозилку на 5-10 хв. Робимо художній малюнок на тісті та змащуємо яєчним жовтком.
Присипаємо зверху крупною сіллю. Викладаємо на пергамент змащений олією.
В духовку на 20-25 хвилин при 200 градусах та 20-25 хв при 160 градусах.
В процесі тісто може пригорати. Треба вчасно його накрити фольгою!!!
Даємо відпочити 10 хвилин. Нарізаємо. Страва готова. Смачного!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014