Потрібно:
- Гарбуз 300 г
- Цибуля 100 г
- Кріп 2 ст. л.
- Фарш (свинина) 400 г
- Черемша(або часник) 1/2 в'язочки
- Сіль,перець,мускатний горіх за смаком
- Вершкове масло 100 г
- Олія 2 ст. л.
Гарбуз почистити та разом з цибулею подрібнити в блендері або натерти на тертушці з середніми вічками.
Додати гарбуз з цибулею до м'ясного фаршу, якщо кріп свіжий то подрібнити і теж додати.
В мене кріп солений.
Все добре вимісити руками.
Черемшу мілко порізати або подрібнити 2-3 зубчики часнику.
Додати черемшу до фаршу та вимішати.
Тісто розділити на 4 частини.
Кожну тонко розкачати в прямокутник або квадрат та нарізати довгі та широкі полоски.
Розкласти гарбузово-м'ясний фарш по всій довжні в середині тіста.
Зліпити в трубочку тісто з начинкою
з однієї сторони і злегка притиснути по всій довжині трубочки.
Зкрутити трубочку равликом,швом доверху.
Включити пароварку. В плоску тарілочку влити олію та макати кожну манту в олію викладаючи в пароварку.
Готувати гуль-ханум в пароварці 40 хвилин.
Подавати гуль-ханум поливши вершковим маслом.
Яскрава начинка за смаком не схожа на те,що в ній є гарбуз. Начинка має м'ясний і соковитий смак.
Манти "Розочки" смакують гарячими з вершковим маслом.
P.S. Пропоную додатково полити гуль-ханум соєвим соусом- виходить ще смачніше.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями! Воистину гуль-ханум! И ханум, которая готовит такие шедевры, просто неперевершена гуль!
Спасибо,Дорогая! я ради этого блюда фотоапарат отдолжила
Ой,какая красота!.А я не умею манты делать.
Способов лепки есть много,но главное это тонкое нежное тесто,сочная начинка и пароварка
Цвет за счет тыквы такой нежный на главном фото! Очень красиво и несомненно вкусно!