Гуль-ханум або манти "Розочки"

Автор: richinna 29 Марта 2017
Гуль-ханум або манти \
Красиві і смачні манти з найніжнішим тістом та надзвичайно яскравою і соковитою начинкою.
Спочатку потрібно замісити найсмачніше і найніжніше тісто,яке ніколи не підведе і легке в роботі. Дати йому відпочити.

Потрібно:

  • Гарбуз 300 г
  • Цибуля 100 г
  • Кріп 2 ст. л.
  • Фарш (свинина) 400 г
  • Черемша(або часник) 1/2 в'язочки
  • Сіль,перець,мускатний горіх за смаком
  • Вершкове масло 100 г
  • Олія 2 ст. л.
Гарбуз почистити та разом з цибулею подрібнити в блендері або натерти на тертушці з середніми вічками.
Додати гарбуз з цибулею до м'ясного фаршу, якщо кріп свіжий то подрібнити і теж додати. 
В мене кріп солений.
Все добре вимісити руками.
Черемшу мілко порізати або подрібнити 2-3 зубчики часнику.
Додати черемшу до фаршу та вимішати.
Тісто розділити на 4 частини. 
Кожну тонко розкачати в прямокутник або квадрат та нарізати довгі та широкі полоски.
Розкласти гарбузово-м'ясний фарш по всій довжні в середині тіста.
Зліпити в трубочку тісто з начинкою
з однієї сторони і злегка притиснути по всій довжині трубочки.
Зкрутити трубочку равликом,швом доверху.
Включити пароварку. В плоску тарілочку влити олію та макати кожну манту в олію викладаючи в пароварку.  
Готувати гуль-ханум в пароварці 40 хвилин.
Подавати гуль-ханум поливши вершковим маслом. 
Яскрава начинка за смаком не схожа на те,що в ній є гарбуз. Начинка має м'ясний і соковитий  смак.
Манти "Розочки" смакують гарячими з вершковим маслом. 
P.S. Пропоную додатково полити гуль-ханум соєвим соусом- виходить ще смачніше. 

Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 29 Марта 2017
# 0

! Воистину гуль-ханум! И ханум, которая готовит такие шедевры,  просто неперевершена гуль!

richinna 29 Марта 2017
# 0

Спасибо,Дорогая! я ради этого блюда фотоапарат отдолжила

SvetlanaAnikanova 29 Марта 2017
# 0

Ой,какая красота!.А я не умею манты делать.

richinna 29 Марта 2017
# 0

Способов лепки есть много,но главное это тонкое нежное тесто,сочная начинка и пароварка

Zmeychka 11 Апреля 2017
# 0

Цвет за счет тыквы такой нежный на главном фото! Очень красиво и несомненно вкусно!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014