Як зробити смачне відбивне м'ясо соковитим всередині та хрусткою скоринкою зовні?
Спробуйти м'ясні відбивні в сирній паніровці.
Потрібно на 6 відбивних
- Свинина(філейка) 500 г
- Суміш перців
- Яйце куряче 2 шт.
- борошно 0,5 скл.
- Сухарі мелені 0,5 скл.
- Сир твердий 250 г
- сіль
- олія для жарки
Свинину порізати на порційні куски товщиною 0,7 мл та відбити молотком. Поперчити сумішшю перців.
Сир натерти на тертушці з великими вічками та змішати з сухарями.
Борошно змішати з сіллю.
Яйці збити.
Всі інгредієнти мають бути в окремих плоских тарілках.
Спочатку відбите м'ясо запанірувати в борошні з сіллю з обох сторін.
Далі відбивну занурити в збите яйце
В сир з сухарями.,добре притиснути з обох сторін,щоб сир з сухарями схопився з яйцем.
Та викласти відбивну в сирній паніровці на розігріту сковороду з олією.
Смажити свинину з обох стрін до золотистої хрусткої скоринки.
Викласти на паперові рушники,щоб вбрався зайвий жир.
Подавати соковиті та хрусткі відбивні в сирній паніровці з овочевим салатом або гарніром.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВкусняшка
Классные отбивнушки! Похожи на деруны! Умничка, Иннуш!
все жарит и жарит, ты посмотри!! Я — на очередной диете!
Я не хочу жаренки Иннули, я не хочу, не хочу. Жирное — это вред. От жирного жиреют. Жир — ест жир. Я — не жир. Я не ем жир. Но оно такое сочное.. вкусненькое.. Взяла в КК! К картошечке печеной с яичком, как раз на ужин.
Смачно