Гуляш з хлібним ароматом, ніжною та соковитою свининою і запашними грибами,тушкований в пиві та мультиварці.
Потрібно:
- Свинина 500 г
- Крохмаль картопляний 3 ст. л.
- Олія для смаження
- Пиво світле живе 500 мл
- Адигейська сіль та чорний перець по 1 ч.л.
Свинину порізати крупним кубиком.
В пакет всипати крохмаль та спеції.
Перемішати.
Додати до крохмалю зі спеціями свинину, зав'язати торбинку та добре потрусити, щоб картопляний крохмаль рівномірно вкрив куски м'яса.
Підсмажити свинину запаніровану в крохмалі на розпеченій сковороді з олією з усіх боків,на великому вогні по 3 -4 хвилини.
Перекласти підсмажену свинину у каструлю мультиварки та влити живе пиво.
Включити програму "тушкування"
Також ще потрібно:
- Цибуля 1-2 шт.
- Борошно пшеничне 1 ст. л.
- Морква 1 шт.
- Гриби (підсадки) 300 г
- Помідора 1-2 шт.
- Олія 1-2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Хмелі сунелі 1 ч.л.
- Сметана 4-5 ст. л.
В ту торбинку,в якій панірували м'ясо,всипати борошно та запанірувати
крупно порізану цибулю .
В сковороду, де смажилася свинина, долити олію та викласти запаніровану в борошні цибулю.
Натерти до цибулі моркву на тертушці з великими вічками.
Трохи підсмажити цибулю з морквою та додати гриби.
В мене відварені та заморожені підсадки.
Хочу показати,як з помідори добути томатне пюре без шкірки швидким способом.
Велику помідору розрізати навпіл поперек,як на фото!
Взяти любу тертушку та натерти томат на тертці розрізом до низу.
Шкірка при цьому залишиться на тертушці і томатне пюре буде без шкірки.
Коли гриби підсмажуться з цибулею та морквою
влити свіже томатне пюре та тушкувати в сковороді ще 1-2 хвилини.
Приблизно через 20 хвилин,коли зажарка до гуляшу буде готова і свинина протушкується в пиві
додати до м'яса в каструлю мультиварки зажарку з підсадками,
перемішати та додати сіль, хмелі-сунелі, мускатний горіх і т.д. за смаком.
Все перемішати та тушкувати далі.
За 15 хвилин до закінчення програми додати сметану,перемішати. Тушкувати гуляш з свининою та грибами до готовності.
Комментарии
следить за комментариямиПо-п’ятничному