Приготування:
1. Для начинки макарони відварити до готовності, відкинути на друшляк, дати охолонути.
Моркву очистити та натерти. 1 цибулину і зелень петрушки подрібнити і протушкувати на олії 3–5 хв.
2. Сухарі залити бульоном на 3 хв. 1 цибулину очистити та подрібнити, потім з'єднати з фаршем, сухарями, яйцем, додати приправу, сіль, перець і добре все перемішати.
4. Фарш викласти на пергаментний папір товстим шаром. На фарш викласти макарони, зверху – терту моркву, потім товстий шар тертого сиру і тушковану цибулю з петрушкою. Змастити томатним пюре, поперчити. Обережно поєднати краї фаршу. Разом в папером перенести рулет на деко.
5. Змастити поверхню рулету вершковим маслом та запікати в духовці 1 год при 180–200 °C.
6. Готовий рулет нарізати товстими шматками, викласти на тарілку, прикрасити зеленню кропу та кружульцями огірка.
Комментарии
следить за комментариями