Подобається нам поєднання м'яса з гарбузом і журавлина додає незвичайної кислинки... Дуже смачна печеня!
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Подобається нам поєднання м'яса з гарбузом і журавлина додає незвичайної кислинки... Дуже смачна печеня!
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Потрібно:
М'ясо порізати на куски,додати журавлини 1/2 склянки,спеції та пом'яти руками.
|
Порізати цибулю напівкільцями та додати до м'яса. |
Гарбуз порізати та пересипати ароматними травами. |
В глечики або в казанок, я готую в мультиварці. На дно влити 1ст.л. олії,викласти м'ясо, зверху гарбуз та включити програму томлення/тушення 1 година. |
За 10 хвилин до готовності до печені додати часник. |
За 5 хвилин додати до печені з гарбузом та м'ясом залишки журавлини. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиСладковатая тыква, брустника, мясо.. мммм хочу есть! +100500
сладкое,кислое,острое- все в одной тарелке
Какое классное сочетание! Жаль, мне тыкву ждать аж до осени