Смачна куряча печінка тушкована з чорною та червоною смородиною. Ніжна та соковита печінка з легкою ягідною кислинкою, яку надає смородина,та замінює додаткове приготування соусу до печінки. Готується така страва з курячої печінки швидко та просто.
Потрібно
- Печінка куряча 300 г
- Цубуля ріпчаста 2 шт.
- Смородина (чорна+червона) 1 скл.
- Олія 1 ст. л.
- Сіль,спеції за смаком
- Тім'ян 1/2 ч.л.
- Цукор для регулювання кислоти
Печінку помити та просушити,порізати за бажанням. Цибулю порізати грубими напівкільцями та додати до печінки.
Приправити курячу печінку з цибулею спеціями.
Додати до курячої печінки промиту чорну та червону смородину.
Тім'ян, та все перемішати.
Залишити на 10-15 хвилин.
Коли куряча печінка промаринується,влити на сковороду олію.
Викласти спочатку на розпечену пательню печінку та обсмажити з обох боків на великому вогні по 1-2 хвилини.
Вилити до печінки маринад із цибулею та смородиною.
Тушкувати курячу печінку з цибулею та смородиною на великому вогні ще 10 хвилин помішуючи.
Якщо смородина занадто кисла,регулюйте смак цукром за Вашим смаком.
Подавати курячу печінку тушковану з чорною та червоною смородиною гарячою.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиМабуть це смачно
таки да )))