Один маленький секрет паніровки та індиче філе залишиться соковитим з хрусткою скоринкою,а малиновий соус надасть йому пікантності.
Потрібно:
Малиновий оцет 1-2 ст. л.
Індиче філе порційні куски 2 шт.
Адигейська сіль за смаком
марокканська суміш спецій за смаком
Крохмаль(картопляний,кукурудзяний) 3-4 ст. л.
Придбала я по рекомендації
Женічки (konfairy) такий собі тендерайзер - пом'якшувач для м'яса. Дякую,тобі Женя! Дуже зручна річ,м'ясо не розбивається в "кашу", відсутність бризок як при відбиванні м'яса молотком, плюс якщо м'ясо спочатку замаринувати і відбити,то маринад і спеції неприміно попадуть в середину м'яса і його не потрібно буде довго маринувати,також м'ясо приготується швидше. Тому до індичого філе я додала малиновий оцет та марокканську суміш спецій, посолила адигейською сіллю залишила на 5 хвилин при кімнатній температурі і відбила тендерайзером.
Що мені ще подобається,що м'ясо не розбивається в "ганчірку" а майже залишає форму та товщину. Розігріти сковороду з олією,Індиче філе добре натерти крохмалем з обох боків та одразу викласти на розпечену сковороду для смаження. Смажити на великому вогні до хрусткої апетитної скоринки по 3-4 хвилини з кожної сторони.
Я очень рада, что тебе тоже понравилась эта "штука". В самом деле удобно во всех отношениях. Мяско забираю... в смысле рецепт в КК (хотя, и мяско бы с удовольствием).
Отличное мяско! Я способ панировки в крахмале применяю ещё и для разных котлет, чтобы сок не выжаривался. Кстати, идею такой панировки я у тебя же и подсмотрела ещё раньше , только не вспомню в каком рецепте Так что спасибо тебе огромное!
На здоровье! Я начала крахмал применять частенько и в разных блюдах,вроде бы после этого рецепта http://www.chef.com.ua/recepty/ptitza/krylyshki-v-kitajskoj-shubke-2585.html#.V4aTXNlkjDc
Комментарии
следить за комментариямиЯ очень рада, что тебе тоже понравилась эта "штука". В самом деле удобно во всех отношениях. Мяско забираю... в смысле рецепт в КК (хотя, и мяско бы с удовольствием).
Спасибо,Женечка! Теперь буду всем дарить,как ты))))))
Отличное мяско! Я способ панировки в крахмале применяю ещё и для разных котлет, чтобы сок не выжаривался. Кстати, идею такой панировки я у тебя же и подсмотрела ещё раньше , только не вспомню в каком рецепте Так что спасибо тебе огромное!
На здоровье! Я начала крахмал применять частенько и в разных блюдах,вроде бы после этого рецепта http://www.chef.com.ua/recepty/ptitza/krylyshki-v-kitajskoj-shubke-2585.html#.V4aTXNlkjDc