![Зелений горіхово-часниковий соус / Зеленый орехово-чесночный соус](/userfiles/articles/big/1403201367_3491.jpg)
Дуже цікавий та смачний соус... майже "песто"... по-українськи))) підійде до кабачків,цвітної капусти та овочів гриль, м'яса, риби,дерунів, спагеті, салатів та просто як намазанка на хліб.
Дуже цікавий та смачний соус... майже "песто"... по-українськи))) підійде до кабачків,цвітної капусти та овочів гриль, м'яса, риби,дерунів, спагеті, салатів та просто як намазанка на хліб.
![]() |
Склад: Часник- 1 головка Горіх грецький - 1 ст. Петрушка- 1/2 пучка Кріп- 1 пучок Зелена цибуля- 2 шт. Шпинат- 30 г Сіль,перець Сметана ( домашній майонез)- на вибір |
![]() |
Все без майонезу чи сметани,перебити в чаші блендера до однорідної маси. Горіхи мають стати пастоподібними, виділити "олію і молоко"! |
![]() |
Додати до зеленої маси сметану чи майонез та добре вимішати. |
![]() |
Подавати зелений горіхово- часниковий соус одразу. Якщо соусу забагато, то потрібно заправляти майонезом чи сметаною тільки частину,а решту зберігати в холодильнику. |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВзяла взяла в КК! Украинский песто!![](/img/smiles/girl_dance.gif)
Супер!
Попробую на основе Бешамеля такое повторить. Люблю соусы пожиже. ![](/img/smiles/girl_blush.gif)
ок,расскажешь, что получилось![](/img/smiles/pivo.gif)
Оце так по мені![](/img/smiles/eat.gif)
![](/img/smiles/icecream.gif)
на здоров"я!![](/img/smiles/girl_angel.gif)
Вкусный соус!С картошечкой запечённой самое то!![](/img/smiles/eat.gif)
мы с дерунчиками и с мясом-книжкой употребляли, а муж еще и на хлеб мазал к супу)))))
Хороший соус![](/img/smiles/eat.gif)
срочно хочу попробовать)забираю в КК
попробуйте обязательно!![](/img/smiles/give_rose.gif)