Можливо для когось такий гарнір і не новина, але для мене цей гарнір-загадка, просто знахідка!
Зовсім новий і цікавий смак, який навіть не нагадує смак в класичному і звичному приготуванні цієї крупи. Ті,хто не буде бачити,як цей загадковий гарнір готується, не здогадаються з чого він і будуть їсти із задоволенням, навіть якщо з дитинства не люблять цю кашу.
Потрібно:
- Манна крупа 1 скл.
- Вода(окріп) 1 літр
- Сіль 1 ч.л.
- Вершкове масло 75-100 г
Поставити чайник з водою на окріп.
Манку змішати з сіллю та висипати у суху сковороду.
На середньому вогні смажити манну крупу з сіллю до появи горіхового аромату.
Постійно помішуючи,щоб манка не згоріла.
Колір манної крупи має змінитися від світлого до темного,але не згівший.
Сковороду краще брати з високими бортиками або казанок,також можна готувати в мультиварці.
Поступово вливати до сковороди з манкою окріп,обережно дуже шипить та піниться, помішуючи та лити окріп до тих пір поки манка не вбере у себе всю воду.
Сковорода має бути на маленькому вогні, а манна крупа виглядати, як мілка ікра риби)))
Додати вершкове масло до манного гарніру
Вимішати та накрити кришкою,залишити на 3 хвилини.
Якщо не помиляюсь,це страва єврейської кухні,такий собі єврейський кус-кус.
Гарнір виглядає грудочками,але при натисканні виделкою розсипається.
Спробуйте,це смачно та швидко.
Подавати гарячим,гарнір з манної крупи швидко остигає.
Добре смакує гарнір "загадка" з м'ясною підливою.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиДякую)
Дуже цікаво спробувати.
Ріночка,чекаю твою оцінку!
Спробую приготувати) тим більше не складно) а цікаво
зовсім новий смак,як для менеМоїм сподобалася така кашка)))надіюся,сподобається і Вам
Манная каша возвращается Новая жизнь манной каши.Это надо пробовать обязательно!!!
на манную кашу вкус совсем не похож,но интересный