Швидкі і прості в приготуванні голубці зі свининою, рисом та гречкою в мультиварці. Соковиті, запашні і смачні голубці тушковані в домашній сметані з айвою і
заправкою зі свіжих овочів.
Потрібно:
- Капуста 2-3 шт.
- Рис (січка) 4 ст. л.
- Гречка 4 ст. л.
- М'ясний фарш 500 г
- Свинина 500 г
- Морква 1-2 шт.
- Цибуля 1-2 шт.
- Сіль,перець за смаком
- Заправка на зиму(без консервації) 2-3 ст. л.
- Сметана (домашня) 200 г
- Вода 1-1,2 л
- Айва свіжа 1-2 шт
Рисову січку змішати з гречкою у півлітрові банці,помити та залити окропом під самий верх. Залишити,щоб крупи увібрали у себе воду. Капусту попарити та зрізати
загрубілі прожилки.
До м'ясного фаршу додати натерту на тертушці моркву та порізану кубиком цибулю,посолити і поперчити.
Додати порізану мілким кубиком м'якоть свинини.
Спробуйте поєднати жирний м'ясний фарш і окремо нарізану свинину чи яловичину, виходить дуже смачно!
Викласти до миски гречку з рисом, та все добре вимішати.
Викладати фарш на листя капусти та щільно загортати трубочкою,
як показано тут.
На дно мультиварки викласти порізану айву,та декілька листків капусти.
Зверху щільно укладати голубці.
Голубці загорнуті таким способом,добре тримаються купи та дуже швидко загортаються.
За 20 хвилин,в мене була повна каструля голубців 50-60 шт.,а ще через годину їх можна було подавати до столу.
Залити голубці заливкою,зверху ще додати декілька кусочків айви.
Тушкувати голубці в мультиварці на програмі тушкування 1 годину.
Швидкі, смачні і соковиті голубці зі свининою, рисом та гречкою подавати зі сметаною.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЧудові голубчики. Треба так і собі закручувати листочки.
так загортається навіть найменше листя
дуже подобаються твої міні-голубчики Це так зручно, і готувати, і куштувати
ну,цього разу не зовсім і міні))) бо треба було швидко... після роботи готувала і ще треба було встигнути до батьків на Святу вечерю так що десь за 35-40 хвилин справилась