Дуже простий рецепт, а виходять м'які та соковиті ребра, а смачні які...ммммммммммм...
А аромат який...мммммммм....
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Дуже простий рецепт, а виходять м'які та соковиті ребра, а смачні які...ммммммммммм...
А аромат який...мммммммм....
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Свинні ребра м'ясисті 600-700г Цибуля велика 2 шт. Пиво 0,5л Сіль,перець За бажанням можна додати томатну пасту. Ребра порубати,помити та просушити. |
В мультиварці включити програму "жарка мясо" Обсмажити реберця зі всіх сторін до золотистої скоринки без олії !!! |
Цибулю порізати напівкільцями. |
Додати цибулю до смажених реберець,посолити,поперчити. |
Смажити ребра разом з цибулею декілька хвилин помішуючи. |
Цибуля має тільки трошки пом'якнути. |
Залити ребра з цибулею пивом, переключити на програму " тушкування" готувати 1 годину без клапана збору конденсату. |
Вам сподобаються ребра тушковані в пиві! і цибулька до них)))) |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВкуснятина!
Спасибо,Юль!
И снова невероятная вкуснятина...и снова на ночь глядя
Для кого-то на ночь, а вообще-то это был обед
я и так уже на ужин сегодня твоей кулешой "согрешила" фотик зарядится — отчитаюсь
Понравилась?
ато! до утра не дотерпела
Иннуш, а пиво на виски можно заменить?
виски, можно запивать ребра!
И я так частенько готовлю! Это очень вкусное блюдо!
что то подобное между этим рецептом и http://www.chef.com.ua/recepty/meat/m-yaso-v-girchici-z-cibuleyu-na-garnir-myaso-v-gorchice-s-lukom-na-garnir-6215.html (этим), я готовлю подобие....
Ребра отварить в 70/30 пиво/вода, с добавлением лука, чеснока, тмина, лаврушки, смеси перцев и соли.... остудить в этом же бульоне... намазать ребрышки смесью горчицы, соевого соуса и меда и довести на мангале, на маленькой температуре до золотистой корочки.... к ним подаю шампиньоны гриль..... Понимаю тебя... очень трудно описать вкус словами... нужно пробовать... хорошая закуска к пиву и просто отличное самодостаточное блюдо! Ты как всегда, умничка!
Спасибо,дорогой!
Аж слышу в Каменце, как вкусно пахнет из Ужгорода!!!