Потрібно:
- Ребра 1 кг
- Коріандр мелений 1 ч.л.
- Тім'ян 1 ч.л.
- Гвоздика(мелена) 1/4 ч.л.
- Перець чорний за смаком
- Перець духм'яний 5 шт.
- Чорнослив (без кісточки) 10-12 шт.
- Вишня (без кісточки,морожена) 250 г
- Сироватка+вода 50/50 1,5 скл.
- Сіль за смаком
Свинячі ребра порізати та обсмажити в каструлі мультиварки на програмі "жарка мясо", якщо ребра не дуже жирні змастити дно каструлі олією.
Додати спеції крім солі.
До ребер кинути помитий чорнослив без кісточки.
Додати до свинних ребер з чорносливом вишні без кісточки свіжі чи морожені.
Влити воду із сироваткоюдо ребер з вишнями та чорносливом,посолити та включити програму "тушкування"
Тушкувати свинні ребра з вишнями та чорносливом 1 годину.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиКто-то вслед за мной тоже молча, наверно, глотая слюну, утащил в КК! Ребра с черносливом уже давно "живут" у меня, а вот вишню буду ждать (вопреки обычному моему своевольству).
Отдельно с черносливом и отдельно с вишнями готовила, а вот вместе надо попробовать! Спасибо за идею, Инночка!
На здоровье,Яночка!