Ингредиенты
- оливкова олія — 30мл.
- перець чорний мелений — 1ч.л.
- помідори черрі — 250г.
- цукор — 1 ч.л.
- сіль — 1 щіпка
- оцет бальзамічний темний — 1 ч.л.
- часник(зубці) — 6шт.
Помідори відділити від гілочок і сполоснути під проточною водою.
У невелику каструлю викладаємо помідори та додаємо до них бальзамічний оцет, цукор, сіль, чорний перець мелений, оливкову олію. Залишаємо на 20 хвилин.
Потім каструлю з помідорами поставимо на середній вогонь і готуємо хвилин 10. Шкірочка на помідорах повинна луснути, але самі помідори повинні зберігати форму.
За цей час чистимо часник та кладемо на дно підготовленої банки.
У підготовлену банку викладаємо гарячі помідори черрі, все заливаємо соусом.
Подавати можна гарячими як закуску або зберігати в холодильнику.
Комментарии
следить за комментариямиА я в цьому році без черрі. Чомусь не вродили. Інші крупні досі є, а черрі немає. Рецепт цікавий, таким чином ніколи не готувала.
Дякую
У нас зараз грибна пора, але спробую, бо дуже цікавий соус і приготування теж Уявляю: помидоркою закусити, а соус хлібом самопеченим вимазати!
Це дуже смачно
Цікавий рецепт, треба спробувати
Інночка, думаю, що сподобається, бо це дуже смачно Мені вони навіть теплі засмакували)))