Якщо Вам моя брізоль і нагадує "жабеня", то мені вона нагадує дитинство:)
Потрібно на 6 бризолей:
- Цибуля 1 шт.
- Морква (молода) 1 шт.
- Кабачок молодий 1 шт.
- Сік томатний (домашній) 3 ст. л.
- Кріп зелений 3-5 гілоч.
- Часник 2-3 зубч.
- Сіль,перець,олія за смаком
- Фарш м'ясний 400 г
- Яйце куряче 6 шт.
- Борошно 6 ст. л.
На олії в сковороді пасерувати порізану цибулю і моркву 3 хвилини. Додати порізаний брусочками кабачок.
Смажити овочі на великому вогні 4-5 хвилин,перемішати 2-3 рази.
Овочі мають тільки змінити колір і бути напів готовими.
Додати до овочів томатний сік та перемішати,вогонь не зменшувати.
Коли сік випарується наполовину додати подрібнений кріп і часник, перемішати та вимкнути вогонь. Накрити овочі кришкою.
В плоску і широку миску вбити одне яйце та перемішати виделкою.
На іншу плоску тарілку просіяти 1 ст.л. борошна та викласти кульку м'ясного фаршу вагою 65-70 г, розплескати фарш тонким шаром приблизно діаметром як сковорода.
Можна використати харчову плівку , поклавши фарш між плівкою та розкачати качалкою,без борошна.
Викласти м'ясний корж в миску з яйцем, та зсунути брізоль разом з яйцем на сковороду з розігрітою олією.
Спочатку смажити брізоль на дуже повільному вогні,щоб не пригоріло яйце, потім перевернути на інший бік та смажити до готовності на середньому вогні.
Викласти брізоль на тарілку яйцем вниз,викласти на половину брізолі овочеву начинку та накрити другою половиною м'ясної брізолі.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиУра-а!!!!!! Я могу говорить, наконец-то!!! Зовсім воно не жабеня, а дуже смачненьке брізолятко! Але це перегортання для мене... боюсь, що тарілки прийдеться одразу ставити на пол — може ж влучу. Іннуш, це омлет з м'ясом та овочами?
Так,майже В мене просто багато є яєць, а в економ вариар=нті можна одне яйце ділити на 2-4 бризолі