Брокколі - це постачальник вітамінів С, РР, К, U і бета-каротину. Аскорбінової кислоти (вітамін С) в брокколі майже в 2,5 рази більше, ніж в цитрусових. Також брокколі - це багате джерело мінеральних речовин: за вмістом калію, кальцію, фосфору, натрію, заліза. Капуста брокколі конкурує з цвітною капустою, перевершуючи її в два рази за змістом не тільки мінеральних солей, а й білка. Один з найкорисніших овочів, джерело вітамінів і мінералів. Крім високого вмісту вітаміну С, фолієвої кислоти, калію, бета-каротину і клітковини, в брокколі є антиоксиданти та інші речовини, що знижують ризик виникнення серцево-судинних і ракових захворювань.
Скласти заморожену брокколі в пакети для заморозки по 300-500 г та зберігати в морозильній камері до використання у стравах. Перед використанням брокколі не потрібно розморожувати, а додавати у страви заморожену за 3-5 хвилин до закінчення готування.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВаш спосіб збереження кольору справді працює. Дякую за чудову пораду.
Дякую і Вам,що користуєтесь моїми порадами і рецептами!