Часниковий суп по-чеськи / Чесночный суп по-чешски

Автор: richinna 16 Августа 2015
Часниковий суп по-чеськи / Чесночный суп по-чешски
Ароматний та смачний,простий в приготуванні часниковий суп, який готується з мінімальної кількості продуктів,які завжди є вдома за 15 хвилин.

На 3-4 порції:

  • Картопля 3-5 шт.
  • Часник 10 зубч.
  • Вершкове масло 1 ч.л.
  • Олія 1 ст. л.
  • Жир свинячий топлений 1 ч.л.
  • Майоран 1 ст. л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Сухарики домашні 2 склянки
  • Вода(бульйон) 1,5 л
Картоплю потрібно порізати на кубики.
Часник подрібнити.
В каструлю з антипригарним покриттям(я роблю в каструлі) або сковороду влити олію,додати смалець та вершкове масло,розтопити та обсмажити картоплю до золотистості на великому вогні 2-3 хвилини помішуючи.
Картопля не має бути готовою, а тільки мати золотисту скоринку зверху.
Додати до картоплі часник.
В залежності від того,якого смаку Ви хочети досягти, так і потрібно додавати часник.
Якщо більше солодковатого то додавайте до картоплі весь часник, а якщо більш вираженого смаку часнику- тоді додавайте часник в кінці варки.
Я додаю на початку половину часнику до картоплі і обсмажую до появи аромату(не засмажити!), а другу половину подрібненого часнику в кінці.
Влити до картоплі гарячу воду та варити до м'якості.
А тим часом можна нарізати хліб (чорний чи білий за смаком)  на кубики та підсушити в духовці.
Також майоран придасть Вашому часниковому супу неабиякий аромат!
Коли картопля звариться до каструлі з супом додати майоран та сіль.
Дати закипіти та вимкнути суп.
Яйце добре збити виделкою.
До  каструлі з часниковим супом по-чеськи, знятої з вогню!!! додати другу половину подрібненого часнику та ввести тонкою струйкою  збите яйце, швидко і добре розмішуючи.,яйце не має зваритися і стати пластівцями.
Накрити кришкою та дати супу настоятися 5 хвилин.
На дно тарілки викласти сухарики та залити гарячим часниковим супом.
Існує безліч рецептів,часникового супу.
Вони можуть відрізнятися за списком інгредієнтів, технологією приготування або консистенцією..
Але одне залишається незмінним - це неповторний смак і аромат, який досягається завдяки головному- часнику.
Кажуть,що часниковий суп допомагає при застуді та похміллі.

Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 16 Августа 2015
# 0

суп из того что было быстро и дешево и вкусно

richinna 17 Августа 2015
# 0

палочка-выручалочка!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем в духовке блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареная картошка жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачковая запеканка кабачок капуста картофельная лепешка картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица курка молодая капуста овочі овощи огурцы омлет печень помидоры редис рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из свеклы салат коул слоу салат со свеклой свекла свиний стейк сендвич синие стейк стейк из свинины стейк на ксточц суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог чиабатта шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014