Смачний та запашний цибулевий суп насичений томатним смаком свіжих помідорів з підсмаженими сухариками та адигейським сиром.
Тим хто ще ніколи не куштував
цибулевий суп, рекомендую! Це дуже смачно,а цибулі навіть і сліду немає)))
Потрібно:
- Цибуля 1 кг
- Масло вершкове,олія по 2 ст. л.
- Орегано,базилік (сушені) по 1 ч.л.
- Сіль,перець чорний мелений,марокканська суміш спецій за смаком.
- Борошно 1 ст. л.
- Томатний сік (свіжовичавлений) 1,5 л
- Вода 0,5 л
- Адигейський сир 100 г
- Хліб 3-4 скибочки
Олію з маслом розтопити в казані мультиварки.
Додати порізану четверть кільцями цибулю.
Посолити та тушкувати цибулю в мультиварці на програмі "тушкування" 30 хвилин, періодично помішуючи.
Коли цибуля стане м'якою та пластичною включити програму "смаження овочів"
додати до каструлі мультиварки з цибулею трави та спеції.
Смажити цибулю ще 10 хвилин, додати 1 ст.л. борошна та добре вимішати, смажити ще 5 хвилин помішуючи.
Влити до каструлі мультиварки воду та томатний сік, дати покипіти 5 хвилин та вимкнути мультиварку.
Води з томатним соком можна взяти 1:1
Тим часом на 1 ст.л. олії підсмажити нарізаний кубиками адигейський сир
Смажити адигейський сир помішуючи з усіх боків до скоринки.
В тій самій сковороді,де смажився адигейський сир підсмажити хліб до сухариків посипавши
адигейською сіллю.
Подавати ароматний цибулево-томатний суп теплим додавши в тарілку сухарики та смажений адигейський сир, посипавши свіжим базиліком.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиТут бы спать ! А мне есть захотелось, после твоей главной фото
приблизительно в тоже время,мне захотелось бульйончика с лапшой хочеш,кушай и не в чем себе не отказывай