
Дві гарячих закуски з кабачків...легко та смачно!
Зверніть увагу на закуску №2 з кисломолочним сиром та обов'язково спробуйте!
Такі гарячі закуски можна готувати на сковороді також в духовці чи аерогрилі.
Дві гарячих закуски з кабачків...легко та смачно!
Зверніть увагу на закуску №2 з кисломолочним сиром та обов'язково спробуйте!
Такі гарячі закуски можна готувати на сковороді також в духовці чи аерогрилі.
![]() ![]() ![]() |
Підготувати кабачки. Молоді кабачки порізати товщиною до 1 см Посолити,поперчити чорним перцем та паприкою. Підкинути декілька разів та залишити на 20 хвилин. Відкинути на друшляк та дати стекти рідині. |
![]() |
Закуска №1: Кабачки Ковбаса(не обов'язково) Помідори Сир Часник Сіль,перець,базилік,кріп. олія |
![]() |
На сковороді обсмажити кабачки на олії з однієї сторони, перевернути та викласти на кабачки часник. Далі все робимо на помірному вогні. |
![]() |
Зверху на кабачки з часником викласти ковбасу. |
![]() |
Помідори тонко нарізані. Притрусити помідори базиліком,посолити. |
![]() |
Зверху викласти сир,накрити кришкою та зачекати доки розплавиться сир. Чим жирніший сир,тим краще він розплавиться. |
![]() |
Посипати кабачки з помідорами та сиром зеленим кропом. |
![]() |
Закуска № 2: Кабачки Кисломолочний сир(творог) Кріп(зелень) Часник Кетчуп чілі сіль Кріп та часник подрібнити. Все перемішати в мисочці. |
![]() |
Обсмажити кабачки як в закусці №1. На несмажену сторону кабачка обережно викласти намазанку. |
![]() |
Готувати під кришкою на повільному вогні 5-7 хвилин. Сир має розплавитися. Закуска виходить гострою та вишуканою. Обов'язково спробуйте! |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЗдорово здорово!!! Сегодня на даче сделаю! И без ковбасы будет супер и с ковбасой!!! Спасибо Иннуш!!
Я не любитель колбасы,но мужчину просто овощами не накормить))))))) а так перекусил и час времени на готовку основных блюд у меня есть
Да... без колбасы еще лучше.. а если и томаты обжарить чуть на расскаленке, а базилик заменить на тимьян (ароматизировать им, вместе с чесноком масло) и просто натереть сверху Пармезан.. получится такой себе "афигеньчик")) Второй вариант, думаю очень вкусно
хорошо тебе Юра,все у тебя под рукой... расскаленка,ароматизированое масло,пармезан...
а тут, что в холодильнике было лишнее

Кстати,помидоры с базиликом мне нравятся больше,особенно свежим...ммммм... хотя тимьян очень люблю и практически всюду его пихаю
Понимаю. .. можно и фету...а вот свежий базилик с помидорами мне тоже нравится больше чем тимьян, но сейчас мы говорим о сухих травах.? Давай местами поменяемся чуток?)) Ты к Пармезану, к плите... я в Болгарию, на пляж?
Думаю,что все таки попаду к тебе на кухню или как минимум,будет возможность что-то вместе приготовить
Люблю блюда из кабачков. Рецепты простые и очень вкусно! Сегодня приготовлю. Спасибо
Готовьте на здоровье и не бойтесь эксперементировать!
Вкусненько, люблю кабачки!