Одночасно і солодкі, і солоні кабачки, смажені та карамелізовані в соусі теріякі. Здивуйте своїх близьких новим смаком і таким простим,легким та смачним гарніром з кабачків.
Потрібно:
- Кабачки молоді 3-5 шт.
- Олія+вершкове масло по 1,5 ст. л.
- Соус теріякі 2-3 ст. л.
Розтопити вершкове масло з олією, увімкнути великий вогонь та викинути на сковороду порізані кабачки.
Кабачки мають бути в один шар,візміть сковороду велику в діаметрі.
Смажити кабачки на великому вогні підкидаючи чи легенько помішуючи зі всіх сторін до гарного кольору.
Коли кабачки будуть напівготовими, влити соус теріякі та перемішати. Соус має обволікати кабачки з усіх боків.
Карамелізувати кабачки в соусі теріякі ще 2-3 хвилини.
Зняти з вогню майже готові кабачки та подавати,ще за 2-3 хвилини кабачки доготуються самі,головне їх не пережарити,вони мають тримати форму.
Подавати кабачки карамелізовані в соусі теріякі в якості гарніру або як самостійну страву.
Перед подачею можна окропити соком лимону або додати часник.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиДля меня такое в самый раз! Обожаю сладко-соленый вкус