Кабачки з грибами,помідорами та бринзою запечені в соусі "Бешамель". Смачно!
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Кабачки з грибами,помідорами та бринзою запечені в соусі "Бешамель". Смачно!
Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!
Кабачок молодий- 2-3шт. Кабачки припекти на сковороді-гриль. |
Для соусу "Бешамель": Молоко -300 мл. Французські трави 1-1,5 ст.л. Борошно - 25 г Масло вершкове -25г мускатний горіх -1/6 ч.л. сіль -1/3 ч.л. чорний перець(по бажанню) Для борошна та масла використовуйте вагу!!!!!!!!! Свіже молоко кип'ятити разом з травами 2-3 хвилини, потім остудити разом з травами. Коли остине до 40-50 градусів- процідити. |
Вершкове масло має бути кімнатної температури. Борошно просіяти та додати до нього масло. |
Перетерти для соусу "Бешамель" борошно з вершковим маслом до однорідної маси. Я роблю це зразу в холодній сковороді Вок(в мене є невеличка) з керамічним покриттям. |
Ставимо сковороду на дуже повільний вогонь та постійно помішуючи розтоплюємо масло з мукою до золотавого кольору. |
Додаємо молоко і не перестаючи помішувати варимо соус. Додаємо сіль та мускатний горіх. |
Варити соус до потрібної Вам консистенції, при потребі додати ще молоко. Не забувайте,що соус " Бешамель" вариться при постійному помішуванні!!!!!!!!! |
В форму викладаємо шарами: Кабачки Бринза Гриби Соус Кабачки Бринза Помідори Соус Кабачки Бринза |
Я використовувала хлібопічку та форму з неї. Випікала 45 хвилин в режимі "випічка"
Можна також використовувати мультиварку чи духовку.
На вигляд може не дуже, а смак чудовий! |
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиОтлично и на вид, и, уверена, на вкус!
Спасибо,дорогая! Как мне тебя не хватало
А мне как всех вас не хватало!