Короп запечений у моркві

Автор: richinna 24 Июня 2017
Короп запечений у моркві
Смачна риба запечена в духовці у моркві та сметані... Більше ніякої цибулі, тільки морква і чим побільше :)

Потрібно:

  • Короп свіжий 2 кг
  • Лим 1/2 шт.
  • Часник молодий 2 головки
  • Часник 3 зубчики
  • Кріп свіжий 1 в'язочка
  • Приправа для риби 2 ст. л.
  • Морква молода 500 г
  • Олія 2 ст. л.
  • Сметана 300 мл
Коропа почистити та натерти спеціями. 
Деко застелити фольгою та змастити олією. 
Моркву тоненько нарізати кружальцями на шатківниці. 
Викласти більшу частину моркви на фольгу, залишити 1/4 частину,щоб обкласти коропа морквою зверху.
Викласти коропа на моркву.
З лимона зняти жовту цедру. Лимон нарізати кружальцями і молодий часник теж.
В черево коропа викласти лимон,часник та свіжий зелений кріп.
Щільно викласти кружальця моркви на коропа зверху, прикрити фольгою та запікати в духовці при 200 град. 15-20 хвилин.
Змішати сметану з подрібненими зубчиками часнику та цедрою лимону. 
Якщо в приправі для риби немає солі,додати до сметани.  
Щоб сметана не звернулася і стала сметанним соусом, я роблю як тут. 
Відкрити фольгу, залишаючи бортики, залити зверху сметанним соусом та запікати при верхньому і нижньому нагріві при 180 град. 30-40 хвилин.
Подавати коропа запеченого у моркві і сметанному соусі окропивши соком лимону. 

Морква дуже смачна виходить,тому не шкодуйте і вийде одразу гарнір до риби. 

Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Oksana_sadova 25 Июня 2017
# 0

richinna 25 Июня 2017
# 0

дуже-дуже смачний

konfairy 25 Июня 2017
# 0

Це дуже смачно! Для мене короп смачний тільки запечений.  

richinna 25 Июня 2017
# +1

спробуй з морквою,він просто казковий!!! Доречі,дуже гарний прийом обкладати рибу морквою, навіть ту саму скумбрію, щоб не приставала до фольги коли запікаєш у фользі

JuryZubko 5 Июля 2017
# 0

Такого блюда за свої 62 роки не тільки не куштував, но й не чув. Нагадує єврейську кухню Обовязково попробую. 

richinna 6 Июля 2017
# 0

Я сама думаю, чому я тільки в свої 40 років до цього додумалась Дякую, думаю Вам сподобається.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014