Пропоную приготувати дуже смачні котлети із капусти.
Ингредиенты
- капуста 800 г.
- морква 4 шт
- яйця 3 шт.
- цибуля ріпчаста 2 шт
- сіль
- мелений чорний перець
- олія
- борошно або манка
Качан капусти помити, витерти паперовим рушничком, нарізати на 4 частини і варити у підсоленій воді (я варила 20 хвилин). Потім відкинути на сито, добре віджати її та пропустити через мясорубку.
Цибулю і морку почистити, помити. Моркву натерти на грубій терці, а цибулю нарізати півкільцями. І все разом трошки потушити на сковорідці.
Коли трошки охолоне теж пропустити через мясорубку. Посолити, поперчити, додати яйця та борошно або манку (щоб тісто було таке як на оладки ).
Смажити на розігрітій олії.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиГарненькі , соковиті, смачненькі
Дякую