Малосольну редиску можна їсти вже через 3-4 дні. Приблизно за 10 днів редиска вже буде заквашеною і її можна перенести в холодне місце.
Ингредиенты
- редиска середнього розміру 2-3 пучки
- гірчиця в зернах 1,5 ч.л.
- лаврові листки 6 шт.
- духмяний перець 15 шт.
- пучок кропу
- головка часнику
- камяна нейодовона сіль 1 ст.л. з верхом
- вода кипячена та охолоджена 1,5 л(приблизно)
Миємо банку. На дно кладемо кріп, гірчицю, лавровий листок, духмяний перець.
В редиски обрізаємо гичку та викладаємо зверху на зелень щільно перекладаючи її з часником.
Змішуємо воду із сіллю і заливаємо у банку.
От так вона виглядає на 3 день і запах неймовірний.
Комментарии
следить за комментариямиНіколи не маринувала редиску, навіть не уявляю її на смак.
Чесно, я її готувала вперше, рецепт лежав вирізаний з журналу два роки і чекав своєї черги. Сподобалася, кожен день її їсти не будеш, але на пікнік чи на якусь забаву будете в сам раз Має дуже цікавий смак