Маринований хрусткий салат з капусти, яблук, моркви і болгарського перцю,здивує Вас і ваших гостей своїм смаком,якщо приготуєте його за добу до застілля.
Потрібно:
- Яблука 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський(ратунда) 1 шт.
- Капуста 1 кг
- Вода 300 мл
- Сіль 0,5 ст.л.
- Цукор 80 г
- Оцет 80 мл
- Лавровий лист,гвоздика,перець чорний і духм'яний по 2 шт.
Зварити маринад: закіп'ятити воду з цукром,сіллю та спеціями,поварити 3 хвилини. В гарячий маринад влити оцет та залишити на 10 хвилин.
Яблука та моркву натерти на тертушці для моркви по-корейськи.
Ратунду нарізати тонкими напівкільцями.
Нарізати капусту.
Овочі можна регулювти за смаком.
Все добре перемішати та залити маринадом на 1 добу, залишити при кімнатній температурі. Далі тримати салат з капусти,яблук,моркви та ратунди в маринаді, в холодильнику.
Перед подачою з салату злити маринад та можна приправити олією. Я люблю без олії.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиИнна, а покажи, плиз, свой девайс на котором ты яблочки и морковь трешь?
Обычная базарная терка для моркови по-корейски, народных умельцев)))) опасная штука,я ее не люблю(((
Да, штука опасная. У меня такая пластмассовая с металлическими прямоугольными зубьями. Зато как красиво!
А ведь вкусно получилось)) Мужу понравилось.
Спасибо!Очень рада! На здоровье!