Для любителів китайських блюд - незвичний, кисло-гостро-солодкий смак.
Ингредиенты
- телятина 400 г.
- морква 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- перець-чилі за смаком
- часник 1 зубчик
- паста томатна 1 ст. л.
- соєвий соус 3 ст. л.
- оцет рисовий або білий винний 2 ст. л.
- цукор 2 ст. л.
- крохмаль 1 ст. л.
- вода 100 мл.
- олія 2 ст. л.
- зелень петрушки
Мясо відварити в підсоленій воді до готовності, охолодити і нарізати брусочками.
Моркву нарізати як вам більше подобається.
Цибулю нарізати тоненькими півкільцями.
Болгарський перець нарізати соломкою. Перець-чилі маленькими кусочками.
Перемішати томатну пасту, соєвий соус, оцет і додати цукор.
Воду перемішати із крохмалем і влити у соус. Добре перемішати.
Розігріти сковорідку із олією. Викласти овочі та обсмажити їх 3-4 хвилини помішуючи на сильному вогні.
Додати мясо і подрібнений часник , перемішати.
Влити соус і перемішати добре.Готувати до загустіння.
Зелень нарізати та додати до овочів із мясом, перемішати і потримати ще на вогні буквально пару хвилин.
Можна подавати гарячим із рисом або коли охолоне як закуску.
Комментарии
следить за комментариямиОбожнюю подібні соуси Смакота
http://www.chef.com.ua/index.php/recepty/meat/tefteli-v-kislo-solodkomu-sousi-8871.html#.V88t7TFkjDc
Ага, соус там просто бомбезний
побачила, що в інгредієнтах пропустила кількість болгарського перцю, тому дописую тут, 1-2 шт.