Тим,хто любить омлети, має сподобатися омлет-рулет з начинкою і спосіб його приготування.
Потрібно на одну порцію:
- Яйця курячі 3 шт.
- Молоко свіже 2 ст. л.
- Сіль,перець за смаком
- Вершкове масло 1 ст. л.
Для начинки можна використовувати все,що відповідає Вашому смаку і є в холодильнику)))
В мене ковбаса молочна, перець болгарський.
Все порізати мілким кубиком.
Сир моцарелла українська - тертий, зелений горошок -відварений, додати до ковбаси з болгарським перцем.
Все вимішати.
Яйця збити з молоком і сіллю,перцем.
Довго не збивати,збиваємо як в
єгипетському омлеті!!!
На сковороді розтопити вершкове масло та вилити 2/3 збитих з молоком яєць.
Далі все робимо на повільному вогні.
Посипати омлет відразу начинкою,яку підготували.
Починаємо загортати омлет в рулет.
Для цього краще використовувати широку лопатку, притискаємо легенько зверху.
Загортаємо в рулет і посуваємо омлет-рулет на середину сковороди,залишивши кінчик,як на фото!
Доливаємо в сковороду ще 1/3 частину,залишки збитих яєць з молоком.
Та продовжувати загортати омлет в рулет.
Підсмажити добре омлет-рулет з обох боків до бажаного кольору.
Подавати омлет-рулет з начинкою гарячим.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями