Печінковий паштет з гарбузом та яблуком

Автор: Oksana_sadova 1 Октября 2016
Печінковий паштет з гарбузом та яблуком
Паштет виходить дуже смачний і без всякої хімії, яка є в магазинних паштетах. Дякую Ользі Мончук за цікавий і смачний рецептик паштету.

Ингредиенты

  • печінка куряча 500 г.
  • гарбуз 200 г
  • горіхи волоські 3 ст. л.
  • яблука середнього розміру 2 шт
  • олія або вершкове масло
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • горіх мускатний мелений
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
Цибулю нарізати кубиками.
Яблука почистити та нарізати кубиками.
Гарбуз теж нарізати кубиками.
Цибулю потушити на маслі або олії до прозорості.
Додати промиту та нарізану печінку.
Протушити декілька хвилин і додати гарбуз з яблуками.Тушити до готовності, можна накрити кришкою, потрібно щоб випарувалася зайва рідина.Посолити та поперчити до смаку, додати дрібку мускатного горіху.
Взяти почищені горіхи та їх подрібнити в блендері або нарізати.
Готову печінку з овочами перемелюємо у блендері до однорідної маси. Додаємо горіхи, перемішуємо. Форму змазуємо маслом і викладаємо у неї паштет.
Випікати у розігрітій духовці при 180С - 30 хвилин.
Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 1 Октября 2016
# 0

День подяки сьогодня чи що? Хто така Ольга?

Oksana_sadova 1 Октября 2016
# 0

Я цей рецепт знайшла на іншому кулінарному сайті, ссилки неможна ставити, то я так вирішила подякувати автору

Zmeychka 2 Октября 2016
# 0

С тыквой не готовила ни разу такой паштет. Спасибо за идею!

Oksana_sadova 2 Октября 2016
# 0

Яна, я також перший раз спробувала і  дуже сподобалося, за рахунок гарбуза він стає сочнішим

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014