Ця підлива, можна сказати універсальна, томущо її можна поливати на любу страву: гречку, картошку, макарон і різні крупи. І ще вона мені нагадує смак грибів...)))
Ця підлива, можна сказати універсальна, томущо її можна поливати на любу страву: гречку, картошку, макарон і різні крупи. І ще вона мені нагадує смак грибів...)))
Нам птрібно:
- цибуля,
- олія,
- сметана,
- залень (в мене була засушена),
- приправа овочева універсальна,
- сіль,
- перець.
Беремо цибулю, чистимо, ріжимо на меленьку соломку
(так, як цибуля пече, то коли я її перерізаю навпіл,
занурюю в холодну воду, коли її вже ріжу,
то вона не так сильно пече очі).
В кастрюльку, лиємо олію, так щоб покрила повністю дно,
засипаємо туди цибулю, посолити, накриваємо кришкою і тушима,
до готовності, так,щоб вона зм"якла.
Коли майже стушитья, додаємо сметану, ще раз солимо до смаку,
перчимо, додаємо приправи перемішуємо і ще трошки тушити.
Посипаємо зеленню, перемішуємо.І готово.
В мене підливка була з гречкою і з салатикоз з буряка.
Приємного апетиту!!!
Комментарии
следить за комментариями