Пиріг із шпинатом

Автор: gutka 1 Июля 2015
Пиріг із шпинатом
Сьогодні хочу поділитись рецептом мого улюбленого пирога із шпинатом. Сказати, що це смачно, не сказати нічого, тому приготуйте і спробуйте, рекомендую! 

Ингредиенты

  • борошно пшеничне 200 г.
  • масло вершкове 100 г.
  • вода 3-4 ст. л.
  • яйця курячі 4 шт.
  • сметана 100 мл.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • зубчик часнику 1 шт.
  • шпинат 150-200 г
  • олія рослинна 1 ст. л.
  • сіль за смаком
  • мускатний горіх мелений
  • перець мелений
  • яйця варені 2-3 шт.
Просіяти борошно в миску, додати сіль і натерте  масло. Масло має бути холодним, прямо з холодильника. Вершкове масло змішати з  борошном пальцями.
Додайте 3-4 столові ложки холодної води, змішайте інгредієнти ложкою, поки вони не почнуть злипатись в більші згустки. Тепер час, щоб замісити тісто. Це має бути зроблено досить швидко. 
Тісто розкачати на припиленій борошном дошці (я використала цільнозернове борошно) і покласти його на раніше змащену маслом форму для випічки (розмір моєї форми 20 на 20 см.) формуючи бортики. Поставити форму з тістом в холодильник на півгодини. 
Цибулю, часник та шпинат подрібнити.
Цибулю обсмажити в олії. Додати шпинат, нарізаний часник, готувати протягом 3 хвилин. Зняти з вогню, приправити перцем, сіллю і дрібкою меленого мускатного горіха.
Підсмажений шпинат викласти на тісто.
Яйця збити зі сметаною. Посолити, поперчити до смаку.
Вилити яєчну суміш на шпинат.
Зверху викласти порізані скибочками варені яйця.
Поставити в духовку, попередньо нагріту до 210 градусів. Через 5 хвилин випічки, зменшити температуру до 190 градусів   і випікати близько 30-35 хвилин до рум'яної скоринки.
Подавати, коли пиріг охолоне. Смачного!
Пам'ятайте:  страви зі шпинату варто відразу використовувати в їжу, але цей пиріг такий смачний, що зникає зі столу дуже швидко.
  • Готовь без ограничений!
60

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Саша 2 Июля 2015
# +1

Какая красота!

gutka 2 Июля 2015
# 0

Спасибо)

Ksubob 2 Июля 2015
# +1

У меня нет слов!!!! Супееер!!!

gutka 2 Июля 2015
# 0

Спасибо)

Innochka 2 Июля 2015
# +1

Шикарный пирог 

gutka 3 Июля 2015
# 0

спасибо)

Bizeshka 3 Июля 2015
# +1

Такой яркий пирог! Просто супер!

gutka 3 Июля 2015
# 0

Спасибо большое)

julinka 5 Июля 2015
# +1

яка краса!

gutka 9 Июля 2015
# 0

дякую, дуже смачно також)

konfairy 9 Июля 2015
# +1

О вкусе и не говорю — яйца как пирог украсили!

nata0225 9 Июля 2015
# +1

Такий сонячний пиріг!  Чудова ідея!

Ксюша 22 Июля 2015
# 0

Вітаю із обранням Вашрого рецепту, як найкращого у кулінарному конкурсі "Готовь без ограничений!"

gutka 23 Июля 2015
# 0

Дякую))))

nata0225 23 Июля 2015
# 0

Катя, Вітаю!   

gutka 23 Июля 2015
# 0

дякую)

konfairy 23 Июля 2015
# +1

Вітаю, Катя! Пиріг просто супер!

gutka 23 Июля 2015
# 0

Дякую)))

Bizeshka 23 Июля 2015
# +1

Поздравляю !!! Столько много у тебя вкусных и интересных рецептов!

gutka 23 Июля 2015
# 0

спасибо большое) люблю готовить)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014