Солона начинка з гарбуза, цікава на смак і нагадує начинку з капусти і моркви.
Дуже смачна начинка і готується швидше ніж начинка з капусти,а якщо ще використати
швидке дріжджове тісто для смажених пиріжків..
та поки вариться перша страва...
пиріжки з гарбузовою начинкою встигають до столу замість хліба.
Потрібно:
- Гарбуз 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 3 зубч.
- Коріандр мелений 1/2 ч.л.
- Мускатний горіх 1/4 ч.л.
- Сіль,чорний перець за смаком
- Олія 2 ст.л.
Гарбуз 500 г почистити і порізати на мілкий кубик, теж зробити з цибулею.
На олії смажити цибулю до прозорості, додати коріандр, мускатний горіх, сіль та перець, перемішати і прогріти 1 хвилину, щоб спеції розкрилися.
Додати гарбуз і накрити сковороду кришкою.
Тушкувати гарбуз з цибулею під кришкою 5-10 хвилин. Перемішати.
Як тільки гарбуз стане м'яким,додати подрібнений часник,перемішати і вимкнути.
Остудити начинку.
На тісто викладати солону начинку з гарбуза.
Формувати пиріжки,як Вам подобається.
В мене сьогодня трикутні пиріжки.
Розігріти сковороду,змастити олією і смажити пиріжки з гарбузом на повільному вогні з малою кількістю олії.
Смакують пиріжки з солоним гарбузом і теплими і холодними.
Тепер часто буду готувати гарбузову начинку для пиріжків. Дуже смачні пиріжки.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиАпетитні пиріжечки)
Дякую,Катя!
Дуже ароматна начинка! Після твоїх гарбузових скібочек з часником у мене всі дуже полюбляють солоний гарбуз. Навіть більше ніж солодкий.Гарні трикутнички!
Тоді і така начинка для пиріжків буде Вам до вподоби!
Які гарненькі
Дякую,Ксюша!
Іннуш, скажи, чому "з малою кількістю олії"?
ну это,чтоб не очень жирно было))) это тесто прекрасно "печется" на сковороде на малюсеньком огне с маленьким количеством масла,если сковорода тефлоновым или керамическим покрытием(у меня керамика)
Такие аппетитные! У нас по тыкве только я "страдаю" последнее время
Они не поймут,что это тыква моя дочь,закрытыми глазами сказала что пирожки с капустой)))а когда открыла глаза сказала "капуста и много морковки")))))))