Пропоную в піст приготувати смачний суп, який дуже смакує моїй родині - пісний міністроне. Зимою я готую такий суп із заморожених овочів, кабачки і перець спеціально заморожую для цієї зупки.
Ингредиенты
- перець болгарський 1 шт.
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- морква 1 шт.
- кабачок 1 шт
- квасоля консервована (банка) 1 шт.
- помідори консервовані (банка) 1 шт.
- макарони 65 г.
- олія оливкова
- лист лавровий
- сіль
- цедра апельсина
Розігріти у 2-літровій каструлі 2 ст.л. олії, додати дрібно нарізану цибулю і моркву, перець — обсмажувати овочі біля 5 хвилин.
Додати кабачок і помідори,
Як тільки прогріється залити окропом. Посолити і всипати трошки цукру, поперчити, покласти лавровий листок і варити 5 хвилин.
Додати в суп апельсинову цедру, макарончики і промиту квасолю з банки. Варити ще біля 10 хвилин.Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиВкусное и сытное блюдо Я похожий супчик летом готовлю
ДякуюЯ спеціально заморожую кабачки і перець , щоб можна було і зимою такий супчик варити