Ингредиенты
- гриби 4 кг
- цибуля ріпчаста 1,5 кг.
- болгарський перець 1,5 кг
- оцет 100 мл
- олія
- сіль
Гриби перебрати, добре вимити, залити водою, довести до кипіння і варити 30 хвилин (я варила хвилин 50). Готові гриби промити водою. Цибулю і перець почистити і нарізати цибулю - півкільцями, а перець - як вам подобається.
Овочі окремо посмажити на олії до напівготовності.
Потім перемішати з грибами, посолити, влити оцет ,я ще додала духмяний перець горошком і тушкувати 40 хвилин.
Гарячий салат розкласти в банки, накрити кришками і стерилізувати 0,5 л - 30 хвилин, закатати.
Вихід 5 л.
Комментарии
следить за комментариямиВже є опеньки?
Це рецепт з мого архіву. Виставила, з надією що комусь пригодиться, бо сезон скоро розпочнеться
Так-так, і справді сезон близько
Таке поєднання мені ще невідоме треба пробувати
Рекомендую Коліжанки які пробували в мене цей салат, завжди просили рецепт, а чоловік взагалі їв би його великою ложкою
Я не можу сказати,що в мене взагалі любителі салатів закручених,хіба лечо... але якщо хтось назбирає підпеньки))) то пів порціїї можна зробити на пробу