Цей рецепт перейшов мені від мами, на кожну гостину завжди готуємо цей салат.
Ингредиенты
- морква варена 2 шт.
- картопля варена 2-3 шт
- буряк варений 2 шт.
- яйця 4 шт
- цибуля ріпчаста 1-2 шт.
- сир твердий 200 г.
- майонез
- сіль
- мелений чорний перець
Спочатку готуємо цибулю: цибулю нарізаємо півкільцями і маринуємо її ( сіль і трошки оцту)- перед тим як додавати її в салат трошки віджати.
Беремо круглу тарілку та натираємо буряк,
солимо, перчимо та змащуємо шар майонезом.
Зверху натираємо картоплю, солимо та перчимо, зверху змащуємо майонезом.
Тепер зверху натираємо моркву, знов перець,сіль та майонез.
Зверху викладаємо мариновану цибулю та
зверху викладаємо натертий сир, змащуємо майонезом та
зверху натираємо відварені яйця. Все салат готовий. Поставити в холодильник на декілька годин. Смачного!
Комментарии
следить за комментариямиЯ колись такий рецепт салату привезла з піонерського табору від моєї подруги дитинства з Київа, але там все нарізалось кубиком і шарами перемащувалося майонезом. Пам'ятаю,приготувала на канікулах в бабусі...дідусеві,дуже сподобався Давно це було
Кубиками цікавоВ нашій родині цей салат дуже люблять і часто готують на всякі забави і він щезає зі столу один із перших
В таком формате шубу я ещё не пробовала. Беру на заметку
Рекомендую спробувати, це дуже смачно