Соковиті та смачні слойки до бульйону чи перших страв замість хліба. Смакота!
Потрібно:
- Тісто листкове 500 г
- Фарш м'ясний 300 г
- Баклажан 1 шт.
- Помідора 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Зелень 1/2 пучка
- Яйце куряче 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
Баклажан почистити,порізати на кубики
та замочити в солоній воді на 3-5 хвилин.
Добре перемішати,води має бути достатньо,щоб насіння баклажана осіло вниз.
Віджати від води.
Перець болгарський порізати на мілкий кубик.
Змішати овочі з фаршем, додати білок та
перемішати.
Жовток залишити,щоб змащувати тісто
перед випічкою.
Додати зелень та тертий сир,все добре вимішати.
Тісто розморозити, тонко розкатати та
порізати на прямокутники.
Сформувати слойки з фаршем та овочами,змастити зверху жовтком, та випікати овочево-мясні слойки при температурі 180-200 град. 20-25 хвилин.
Комментарии
следить за комментариямиЧудові вийшли слойки!
Дякую!
И вполне самостоятельные! Сочные такие, и вку-усные, наверно
Вкуснючие!
Можно я не покажу мужу Опять пилить начнет, а где у нас такие слойки??
От имени всех мужей заявляю что это будет неэтично!
Уже увидел! Придется прибегнуть к помощи тещеньки!
с большим удовольствием бы села парочку таких вкусняшек!
Угощайся!