Потрібно:
- Картопля (невелика) 1 кг
- Олія 100 г
- Спеції для картоплі 1 ст. л.
- Часник за смаком
Картоплю потрібно добре вимити щіткою і просушити.
Зробити по довжені виделкою борозенки.
Я почала робити виделкою, але потім надрізала ножем,мені так зручніше.
Тобто прорізати потрібно тільки шкірку.
На сковороді розігріти олію.
Викласти картоплю та накрити кришкою, смажити під кришкою на повільному вогні 10-15 хвилин,залежно від розміру картоплі.
Перевернути картоплю на інший бік.
Посипати спеціями для картоплі і сіллю,якщо в приправі її немає.
Накрити кришкою і смажити до готовності,ще хвилин 10.
Зняти кришку,провірити готовність ножем та підсмажити без кришки ще 2-3 хвилини.
Додати подрібнений часник до смаженої картоплі в кожусі на сковороді, підкинути декілька разів та подавати гарячою.
Смачного!
Комментарии
следить за комментариями